Kommer snart

Speedrecruiters er fremtidens paradigme, når det gælder rekruttering og search af unikke medarbejdere. Vi servicerer såvel kandidater som virksomheder på den mest effektive og kvalitets- og prisbevidste måde. Derved appellerer vi ikke kun til de aktivt jobsøgende, men får også kontakt til en meget stor gruppe ikke-aktive jobsøgende; mennesker, der sidder i et fornuftigt job, men som egentlig gerne vil videre.


Via vores virtuelle interview er det muligt for alle kandidater hurtigt at ansøge om et specifikt job. Med andre ord skal kandidaten ikke bruge flere timer på at formulere en ansøgning og tilrette et CV, et faktum der ofte betyder at kandidaten aldrig får ansøgt om et givent job. En kandidat hos Speedrecruiters skal blot besvare en række kompetencegivende og kvalificerende spørgsmål, som vi har defineret sammen med vor kunde, dig.


Når kandidaten har besvaret spørgerammen, scores og vægtes svarene. Kandidaten grupperes som enten en rød, gul eller grøn kandidat. Farven er afhængig af, hvor mange vægtede point kandidaten har opnået ved at besvare de konkrete spørgsmål.

Disse point og en vægtning indenfor en række kategorier bestemmes af vort RaceTrack™ software, naturligvis udelukkende baseret på Speedrecruiters' kunders input og altid med forudgående godkendelse fra samme virksomhed.


Ved slutningen af søgeprocessen inviteres de otte bedste kandidater til et uddybende interview hos Speedrecruiters. Booking af møde, upload af CV samt udfyldelse af PersonProfilAnalyse fra Thomas International er integreret i vores system, hvilket betyder, at kandidaten hurtigt, sikkert og nemt bliver ledt igennem denne verifikation af sit kandidatur.


Baseret på vort indtryk af vor kundes bløde ønsker og krav samt under hensyntagen til de hårde krav til kompetence og kvalifikationer, der stilles til den rette kandidat, udvælges nu op til tre kandidater til endelige møder med Speedrecruiters' kunde.

Fordele

Virksomhedens Fordele

Virksomhedens garanteres at alle kandidater får et hurtigt og præcist svar.

Virksomheden vil altid vælge rationelt og dermed de bedste kandidater uanset om der er 65 eller 200 ansøgninger.

Virksomheden sparer op til 70% af tidsforbruget ved en typisk rekruttering.

Virksomheden modtager en RaceTrack-rapport, der dokumenterer hele processen og tillige fortæller om kandidaterne.

Ved at benytte Speedrecruiters sikres virksomheden markedets bedste Price/Perfomance-ratio.

Kandidatens Fordele

En kandidat får altid svar på hvor i processen han eller hun er.

Det er nemt, hurtigt og underholdende at søge et job.

Kandidaterne behandles alle fordomsfrit, da vi ikke vælger på alder, BMI, hårfarve, religion eller øvrige subjektive kriterier.

Kandidater skal ikke skrive en tidskrævende skriftlig ansøgning men søger jobbet ved at besvare en unik spørgeramme.

Teamet

Jesper Eigen Møller

Jesper Eigen Møller

Jesper er uddannet cand.merc. fra CBS og er og har været bestyrelsesmedlem i en lang række bestyrelser.
Læs mere om Jesper Eigen
Jesper Eigen Møller
Han er i dag bl.a. næstformand i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S, næstformand i Industriens Fond, bestyrelsesmedlem i KFI Erhvervsdrivende Fond, formand i Linkfire A/S og bestyrelsesmedlem i Konsolidator A/S.
X
Charlotte Ersbøll

Charlotte Ersbøll

Charlotte er BA i engelsk erhvervssprog og international erhvervskommunikation fra CBS samt diplomer fra Cambridge University og Harvard Business School.
Læs mere om Charlotte
Charlotte Ersbøll
International corporate executive med speciale i corporate branding og bæredygtighed og grundlægger/partner i Hansen & Ersbøll Agenda. Har drevet rebrandingen af Novo Nordisk og været senior advisor for United Nations Global Compact. Formand for External Sustainable Advisory Board, UCB, Belgium og medlem af bestyrelsen i Forum for the Future.
X
Hans Christian Nielsen

Hans Christian Nielsen

Hans Christian har en HD fra CBS. Han har været administrerende direktør og ejer i DKI Plast A/S i en årrække.
Læs mere om Hans Christian
Hans Christian Nielsen
Nu hjælper og investerer han i mindre og større start-ups og er bl.a. bestyrelsesformand i Selfcast.
X
Henrik Linnemann

Henrik Linnemann

Henrik er uddannet Civilingeniør fra DTU samt MA (Art Hist) fra The Open University.
Læs mere om Henrik
Henrik Linnemann
Han har været medejer af konsulentfirmaet AlfaNordic A/S i en årrække samt stiftet og drevet firmaer i USA og Kina.
X
Michael Lunderskov

Michael Lunderskov

Michael Lunderskov (CEO/CCO/Founder) er uddannet cand.merc. fra CBS og er en innovativ og visionær leder med stor erfaring inden for strategisk planlægning, konceptudvikling, salg og marketing i såvel danske som internationale virksomheder.
n
Læs mere om Michael
Michael Lunderskov
Som ansvarlig for Dun & Bradstreet’s marketing services var Michael involveret i internationale projekter om anvendelse af Big Data/Meta Data og de ydelser, der kunne udvindes herfra, herunder anvendelse af Predictive Data til bl.a. analyser af virksomheders livscyklus, ratingsystemer mm.. Erfaringerne bl.a. herfra har dannet basis for konceptet bag Speedrecruiters. Derudover har Michael været filmproducent og produceret stribevis af internationalt anerkendte og prisbelønnede spillefilm.
X
Christian Raith

Christian Raith

Christian Raith (COO/CIO) er cand.scient.oecon fra Københavns Universitet og har tidligere været ansat hhv. 12 år i SimCorp og 10 år i Nordea i forskellige ledelsespositioner. Christian er en senior leder med dyb indsigt i transformations- & eksekverings-ledelse. Han har stor erfaring i at designe og implementere nye operating-models samt i at etablere efficiente IT eksekverings-setup.
n
Læs mere om Christian
Christian Raith
Christian har desuden stor viden indenfor de forskellige metoder og mekanismer, der bruges I relation til udvikling og support af højkvalitets software løsninger og har stået bag succesfuld levering af flere store IT-leverancer/projekter.
X
n

København

Hammerensgade 1, 2. sal
DK-1267 København K
Tlf: +45 71 99 43 21
service@mit-job.dk
CVR: 43 95 68 33

Facts

Vidste du egentlig at

Måden at ansøge job på har ikke ændret sig siden industrialiseringen i England for mere end 150 år siden!

Den menneskelige hjerne kan maksimalt håndtere informationer indeholdt i max. 20 ansøgninger?

Mange topkandidater vælges fra p.g.a mærkelige navne, alder, dårlige fotos, forkert valg af skrifttype etc…

Det oftest er blandt de 20 første ansøgere, at en kandidat udvælges og sidenhen får tilbudt jobbet?

Det ofte først er i slutfasen, at lønkrav afdækkes og at det i nogen tilfælde betyder at kostbar tid er spildt og at processen derfor må starte forfra?

De fleste ansættelser i mange tilfælde sker uden at forholde sig til om en ny medarbejder kan arbejde sammen med sin leder, sine kolleger eller virksomhedens kunder?

Ca. 34% af alle medarbejdere siger op p.g.a. dårlig kemi med deres direkte leder.

Ansøgere har været på kursus i at skrive den "perfekte ansøgning" og det "perfekte CV" og at dette skaber en homogen ansøgermængde, der på det nærmeste umuliggør en kvalificeret udvælgelse.

Sidste nye trend er at ansøgere kommer på telefonkursus for at kunne ringe til virksomheden og ’gøre deres hoser grønne’ – med tab af kostbar tid for virksomheden til følge?

Ingen andre rekrutteringsprocesser kan levere en fuldstændig dokumentation med virtuelle interviews af samtlige kandidater, hvor interessante områder som bl.a. virksomhedens tiltrækningskraft og kandidaternes lønforventninger bliver afdækket.

Referencer

Post jobs