Advarsel!

Pt. understøtter denne side ikke Internet Explorer 7, opdater til Internet Explorer 9+ eller brug en anden browser såsom Chrome, Firefox, Safari eller Opera.

Kommer snart

Speedrecruiters er fremtidens paradigme, når det gælder rekruttering og search af unikke medarbejdere. Vi servicerer såvel kandidater som virksomheder på den mest effektive og kvalitets- og prisbevidste måde. Derved appellerer vi ikke kun til de aktivt jobsøgende, men får også kontakt til en meget stor gruppe ikke-aktive jobsøgende; mennesker, der sidder i et fornuftigt job, men som egentlig gerne vil videre.


Via vores virtuelle interview er det muligt for alle kandidater hurtigt at ansøge om et specifikt job. Med andre ord skal kandidaten ikke bruge flere timer på at formulere en ansøgning og tilrette et CV, et faktum der ofte betyder at kandidaten aldrig får ansøgt om et givent job. En kandidat hos Speedrecruiters skal blot besvare en række kompetencegivende og kvalificerende spørgsmål, som vi har defineret sammen med vor kunde, dig.


Når kandidaten har besvaret spørgerammen, scores og vægtes svarene. Kandidaten grupperes som enten en rød, gul eller grøn kandidat. Farven er afhængig af, hvor mange vægtede point kandidaten har opnået ved at besvare de konkrete spørgsmål.

Disse point og en vægtning indenfor en række kategorier bestemmes af vort RaceTrack™ software, naturligvis udelukkende baseret på Speedrecruiters' kunders input og altid med forudgående godkendelse fra samme virksomhed.


Ved slutningen af søgeprocessen inviteres de otte bedste kandidater til et uddybende interview hos Speedrecruiters. Booking af møde, upload af CV samt udfyldelse af PersonProfilAnalyse fra Thomas International er integreret i vores system, hvilket betyder, at kandidaten hurtigt, sikkert og nemt bliver ledt igennem denne verifikation af sit kandidatur.


Baseret på vort indtryk af vor kundes bløde ønsker og krav samt under hensyntagen til de hårde krav til kompetence og kvalifikationer, der stilles til den rette kandidat, udvælges nu op til tre kandidater til endelige møder med Speedrecruiters' kunde.

Fordele

Virksomhedens Fordele

Virksomhedens garanteres at alle kandidater får et hurtigt og præcist svar.

Virksomheden vil altid vælge rationelt og dermed de bedste kandidater uanset om der er 65 eller 200 ansøgninger.

Virksomheden sparer op til 70% af tidsforbruget ved en typisk rekruttering.

Virksomheden modtager en RaceTrack-rapport, der dokumenterer hele processen og tillige fortæller om kandidaterne.

Ved at benytte Speedrecruiters sikres virksomheden markedets bedste Price/Perfomance-ratio.

Kandidatens Fordele

En kandidat får altid svar på hvor i processen han eller hun er.

Det er nemt, hurtigt og underholdende at søge et job.

Kandidaterne behandles alle fordomsfrit, da vi ikke vælger på alder, BMI, hårfarve, religion eller øvrige subjektive kriterier.

Kandidater skal ikke skrive en tidskrævende skriftlig ansøgning men søger jobbet ved at besvare en unik spørgeramme.

Teamet

Michael Lunderskov

Michael Lunderskov

Michael Lunderskov (CEO/CCO/Founder), der er uddannet Cand Merc., har i mange år arbejdet med salg og marketing indenfor meget kreative og komplekse områder. Michael har eksempelvis gennem de seneste år produceret stribevis af internationalt anerkendte og prisbelønnede spillefilm.
n
Læs mere om Michael
Michael Lunderskov
Michael er tidligere fodboldspiller på højt niveau, en sport han stadig dyrker på motionsniveau.
Som menneske er Michael kulturelt interesseret, hvilket bedst understreges i hans utallige film og teaterproduktioner. Kendt som et menneske, der værdsætter det originale i mennesket. Optimistisk af natur og typen der aldrig bruger tid på at se huller i osten.
X
Christian Raith

Christian Raith

Christian Raith (COO/CIO) er en senior leder med dyb indsigt i transformations- & eksekverings-ledelse og har stor erfaring i at designe og implementere nye operating models og i at etablere efficiente IT eksekverings-setup. Christian har desuden stor viden indenfor de forskellige metoder og mekanismer, der bruges I relation til udvikling og support af højkvalitets software løsninger.
n
Læs mere om Christian
Christian Raith
Christian er cand. Scient-Oecon og har tidligere været ansat hhv. 12 år i SimCorp og 10 år i Nordea i forskellige ledelsespositioner.
X
n

København

Skodsborgvej 188
DK-2850 Nærum
Tlf: +45 71 99 43 21
service@speedrecruiters.com
CVR: 34 62 01 56
m

Fyn

Assensvej 518
DK-5642 Millinge
Tlf: +45 71 99 43 21
service@speedrecruiters.com
CVR: 34 62 01 56

Facts

Vidste du egentlig at

Måden at ansøge job på har ikke ændret sig siden industrialiseringen i England for mere end 150 år siden!

Den menneskelige hjerne kan maksimalt håndtere informationer indeholdt i max. 20 ansøgninger?

Mange topkandidater vælges fra p.g.a mærkelige navne, alder, dårlige fotos, forkert valg af skrifttype etc…

Det oftest er blandt de 20 første ansøgere, at en kandidat udvælges og sidenhen får tilbudt jobbet?

Det ofte først er i slutfasen, at lønkrav afdækkes og at det i nogen tilfælde betyder at kostbar tid er spildt og at processen derfor må starte forfra?

De fleste ansættelser i mange tilfælde sker uden at forholde sig til om en ny medarbejder kan arbejde sammen med sin leder, sine kolleger eller virksomhedens kunder?

Ca. 34% af alle medarbejdere siger op p.g.a. dårlig kemi med deres direkte leder.

Ansøgere har været på kursus i at skrive den "perfekte ansøgning" og det "perfekte CV" og at dette skaber en homogen ansøgermængde, der på det nærmeste umuliggør en kvalificeret udvælgelse.

Sidste nye trend er at ansøgere kommer på telefonkursus for at kunne ringe til virksomheden og ’gøre deres hoser grønne’ – med tab af kostbar tid for virksomheden til følge?

Ingen andre rekrutteringsprocesser kan levere en fuldstændig dokumentation med virtuelle interviews af samtlige kandidater, hvor interessante områder som bl.a. virksomhedens tiltrækningskraft og kandidaternes lønforventninger bliver afdækket.

Referencer

Post jobs