PLACEHOLDER


BIAS-fri rekrutteringsproces

Vores nye unikke BIAS-fri Search og Rekruttering funktionalitet er nu en realitet!

Generation Z og Y er kræsne. De bider ikke på e...

Ved I hvordan, I skal tiltrække de unge generationer på jeres arbejdsplads? Eller bider de bare ikke på krogen, når I slår et job op?

Står I også akut og mangler medarbejdere på jer...

Det danske arbejdsmarked har akut mangel på arbejdskraft på trods af, at Danmarks Statistik kan berette om, at der er over 100.000 ledige. Det har aldrig været vigtigere end før at få de rigtige folk med ombord. Hos Speedrecruiters har vi i mange år arbejdet med search og rekruttering. Se vores 10 bedste råd til jer, som står og mangler nye medarbejdere:

Rettelse til Virksomhedsbeskrivelsen dateret 20...

Rettelse af faktuel fejl Virksomhedsbeskrivelsen.

Tak for et godt event til både oplægsholdere og...

Debatten gik ud på, hvordan vi får skabt et nyt arbejdsmarked, der bl.a. inddrager den unge generation og dermed sikrer større arbejdskraft i samfundet.

Kan teknologi gøre arbejdsmarkedet BIAS-frit?

Vores tegningsperiode er netop skudt i gang, og vi går på Børsen om 5 dage!

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling...

Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i The Speedrecruiters Company A/S den 5. oktober 2021, kl. 14:30 som afholdes som en fuldstændig elektronisk generalforsamling.

Speedrecruiters sty­rer mod First North

Speedrecruiters går på bør­sen og sæl­ger ak­tier for 26,5 mio. kr.

Speedrecruiters går på børsen!

The Speedrecruiters Company A/S har søgt om optagelse til handel på Nasdaq First North Growth Denmark. Tegningsperioden løber fra 20/9 til 1/10.

Virksomheder sorterer ubevidst kandidater fra p...

Det er et wake-up call til det dan­ske er­hvervs­liv. I øjeblikket er der over 100.000 danskere, som står uden job ifølge Danmarks Statistik, og alligevel blinker alle rekrutteringslamper rødt. Det burde faktisk være et wake up-call for det danske erhvervsliv og HR-branchen, for der er noget, der er grueligt galt.

Speedrecruiters inviterer til debat!

Det danske arbejdsmarked befinder sig lige nu i en krise, hvor spørgsmål som ”Hvordan får vi skabt mere mobilitet og løsninger på det store flaskehalsproblem på arbejdsmarkedet?” netop er i højsæde.

Har performancekulturen inficeret rekrutterings...

Et stadig stigende fokus på personlig performance koster virksomhederne dyrt. Ikke mindst i et arbejdsmarked med fart på efter Corona.

Deltag i Speedrecruiters to konkurrencer!

Vær med i konkurrencen om enten at vinde din næste medarbejder eller en personprofilanalyse, samt en flaske bobler.

Vind en personprofilanalyse og en flaske bobler

Du har en enestående mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde en personprofilanalyse og en flaske bobler. Læs mere og deltag!

Vind din næste rekruttering

Deltag i konkurrencen om at vinde et SpeedSelectors årsabonnement. Abonnementet er inkl. annoncering på 7 forskellige platforme.

Speedrecruiters Super Cup

Speedrecruiters har fornøjelsen af at være hovedsponsor for Super Cup i Håndbold, der afvikles i Viborg d. 25. august 2021.