Speedrecruiters inviterer til debat!

14 September 2021

Speedrecruiters inviterer til debat!
Det danske arbejdsmarked befinder sig lige nu i en krise, hvor spørgsmål som ”Hvordan får vi skabt mere mobilitet og løsninger på det store flaskehalsproblem på arbejdsmarkedet?” netop er i højsæde.

Derfor inviterer Speedrecruiters til debat, hvor vi vil afsøge, hvordan arbejdsgivere i dagens Danmark bedst tiltrækker arbejdskraft, og hvordan digitale værktøjer kan være en del af løsningen.

Eventet finder sted d. 24. september kl. 8:30-11:00 på Bernstorff Slot. Fra kl. 8:30 vil vi byde på kaffe og croissanter, hvorefter dagens program indledes med et inspirationsoplæg fra Keld Holm kl. 9:00. Keld vil stille skarpt på, hvordan fremtidens arbejdsmarked kommer til at se ud.

Derefter vil vi facilitere en debat med Lotte Hansen som ordstyrer, hvor vi vil afsøge, hvilke udfordringer det danske arbejdsmarked står overfor, og hvordan vi løser det store flaskehalsproblem.

Vi har et stærkt debatpanel, som består af:

Keld Holm, fremtidsforsker og forfatter til Lottosamfundet.

Mette Aagaard, udviklingschef i Slagelse Kommune

Michael Lunderskov, CEO & stifter af Speedrecruiters.com

Lotte Hansen, direktør i Hansen & Ersbøll Agenda 

Tilmeld dig gratis ved at skrive en mail til rab@speedrecruiters.com med dit navn, og hvor mange I deltager. Vi kører efter først-til-mølle-princippet, så skynd dig!

No-Show fee: kr. 200,-

 

Så kom med og bliv inspireret!