Latest News


Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling...

Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i The Speedrecruiters Company A/S den 5. oktober 2021, kl. 14:30 som afholdes som en fuldstændig elektronisk generalforsamling.

Speedrecruiters sty­rer mod First North

Speedrecruiters går på bør­sen og sæl­ger ak­tier for 26,5 mio. kr.

Speedrecruiters går på børsen!

The Speedrecruiters Company A/S har søgt om optagelse til handel på Nasdaq First North Growth Denmark. Tegningsperioden løber fra 20/9 til 1/10.

Virksomheder sorterer ubevidst kandidater fra p...

Det er et wake-up call til det dan­ske er­hvervs­liv. I øjeblikket er der over 100.000 danskere, som står uden job ifølge Danmarks Statistik, og alligevel blinker alle rekrutteringslamper rødt. Det burde faktisk være et wake up-call for det danske erhvervsliv og HR-branchen, for der er noget, der er grueligt galt.

Speedrecruiters inviterer til debat!

Det danske arbejdsmarked befinder sig lige nu i en krise, hvor spørgsmål som ”Hvordan får vi skabt mere mobilitet og løsninger på det store flaskehalsproblem på arbejdsmarkedet?” netop er i højsæde.

Har performancekulturen inficeret rekrutterings...

Et stadig stigende fokus på personlig performance koster virksomhederne dyrt. Ikke mindst i et arbejdsmarked med fart på efter Corona.

Deltag i Speedrecruiters to konkurrencer!

Vær med i konkurrencen om enten at vinde din næste medarbejder eller en personprofilanalyse, samt en flaske bobler.

Vind en personprofilanalyse og en flaske bobler

Du har en enestående mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde en personprofilanalyse og en flaske bobler. Læs mere og deltag!

Vind din næste rekruttering

Deltag i konkurrencen om at vinde et SpeedSelectors årsabonnement. Abonnementet er inkl. annoncering på 7 forskellige platforme.

Speedrecruiters Super Cup

Speedrecruiters har fornøjelsen af at være hovedsponsor for Super Cup i Håndbold, der afvikles i Viborg d. 25. august 2021.